Automator help (ejecting disk images)

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Objectivist-C, Dec 5, 2006.

  1. Objectivist-C macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #1
    What am I missing in this Automator workflow to have it eject the mounted disk image?

    [​IMG]
     
  2. bearbo macrumors 68000

    bearbo

    Joined:
    Jul 20, 2006
    #2
    did you try to run this? any error msgs?

    the red thing indicates to me that something is going on there
     
  3. Objectivist-C thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #3
    Yes, it works (with no error messages) apart from not ejecting the disk image. The red is because I specified the target manually instead of passing it through from another action.
     
  4. bearbo macrumors 68000

    bearbo

    Joined:
    Jul 20, 2006
    #4
    is there another action instead of the eject disk? i mean... did you have to specify which disk you wanted to eject?
     
  5. Objectivist-C thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #5
    Not that I see.
    It should eject the disk image mounted earlier in the workflow, as I understand it, or let me specify the volume manually (though it doesn't for some reason).

    [​IMG]
     
  6. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
  7. Objectivist-C thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #7
    Actually I just realized it doesn't, I needed another Get Specified Finder Item between 5 and 6.

    Download the latest WebKit nightly, mount the disk image, copy the app bundle to Applications, eject the disk image, and move it to the trash.
     
  8. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
  9. Objectivist-C thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #9
    Yes, I was just missing an action to specify the volume.
     

Share This Page