battery % not appearing and SMS bug in 3.0 GM

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by elie.fares, Jun 17, 2009.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Sep 13, 2008
    #1
    I thought the battery % thing is a new feature of the iPhone 3.0.
    However, I updated my 2G to the 3.0 GM and I dnt have it.. can anyone tell me how to activate it if it exists in the 1st place?

    Besides, sometimes, after I updated to 3.0 GM, when someone sends me a text message, it doesn't come in the conversation I already have with that person but in a separate conversation.. did this happen to anyone else?
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #2
    I heard it is a 3GS feature only.

    And no i didn't have that text message problem.
     
  3. macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #3
    3G S only.
    I've had that happen a few times, nothing too bad.
     
  4. macrumors 6502

    kAoTiX

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Location:
    Midlands, UK
    #4
    I get the txt message thing happening to me on 3G.
    I also get it when you send a message and it doesnt show up in the conversation until someone replies.

    If you look at the number it came from when it separates, does it have the +44 or w/e area code attached. I've noticed that sometimes the number defaults with a dialing code and that's why it splits them as its not from the same number (iPhone still says the contact is the same though)
     

Share This Page