blue cursor on startup?

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by shake, Jan 20, 2004.

  1. shake macrumors regular

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Location:
    Toronto, CANADA
    #1
    everytime i restart, my mouse cursor is blue. it turns black after a few clicks (anywhere from 0 to 5 clicks). has anyone else experienced this? running X.3.2 on a DP g4 533 w/ Radeon 32mb and Logitech iFeel mouse plugged right into the back of the computer.
     
  2. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #2
    i'm sorry to say... but you might have to re-install Panther. it just might have to be one of those bugs...
     
  3. shake thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Location:
    Toronto, CANADA
    #3
    well...
    i have re-installed panther 2 or 3 times, and same thing. it even happens when i boot from the install disc.
     
  4. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #4
    hhmmm... you could always search Apple KnowlegeBase. might be something there.

    you could also try a hardware test from the CD, or try plugging your mouse into another USB port, like the ones on the keyboard.

    must be getting frustrating. good luck. :)
     
  5. shake thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Location:
    Toronto, CANADA
    #5
    hi there.
    when i plug my mouse into the keyboard, it tells me that my mouse is drawing too much power from the usb bus, so i have to plug it into its own port on the back of the computer. i will try starting up with my orignal apple pro mouse (in the keyboard and into the back) and i will see what happens.

    will also try the hardware test cd....
     
  6. kaiserwilhelm macrumors newbie

    Joined:
    Jan 20, 2004
    #6
    My buddy hit some really crazy stuff with Panther this week. Freeze after freeze after screwy thing. Finally, pulled out all ram except what came with the machine - voila! Fixed.
    Apple knowledge base might have that already. I do not know. Just one frustration ended.
     
  7. shake thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Location:
    Toronto, CANADA
    #7
    i tried just the apple pro mouse into the keyboard. same thing.
    tried the apple hardware test cd, and that tested fine too.
    oh well. its not that big a deal.... the mouse turn back to normal (black) very shortly after the desktop loads, its just that i have never seen it on any other mac except this one.
    maybe video card? maybe not initializing properly? its a radeon 32mb. ?
     

Share This Page