Bluetooth Mighty Mouse lag. :-(

Discussion in 'Mac Accessories' started by The General, Oct 2, 2006.

  1. The General macrumors 601

    Joined:
    Jul 7, 2006
    #1
    For some reason my Bluetooth Mighty Mouse lags noticably in Mac OS X but doesn't lag at all in Windows. Any ideas what the problem might be? :confused: :(
     
  2. gootz macrumors member

    gootz

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    SF Bay Area
    #2
    Every once in a while mine gets a little sluggish. I just turn it off & on again and it's back to normal.
     
  3. dual64bit macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2004
    #3
    I have the same problems. I don't have the Apple bluetooth module in my G5, after calling Apple they said I could only buy a USB type one. I bought a $90 Motorolla EDR Bluetooth USB one, yet my mighty mouse still lags and turns off often.

    Oh well...
     
  4. Pressure macrumors 68040

    Pressure

    Joined:
    May 30, 2006
    Location:
    Denmark
    #4
    I get the 'lag' at times too with my Logitech MX900 Bluetooth mouse.

    I just yank the batteries out and insert them again, which usually helps.
     
  5. bossass macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    #5
    That's what happens when you try to run laser over BT and why I got a logitech G7.
     
  6. JDN macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Lund Sweden {London England}
    #6
    I really hope BT mice are sorted out soon. Im aching to get one for my MBP, but i dont want a bloody base thingy, i just want it to connect to the laptop. But i havnt yet found a BT mice that meets the standard, especially with new laser technology.
     
  7. patseguin macrumors 65816

    patseguin

    Joined:
    Aug 28, 2003
    #7
    Anyone have that Logitech Revolution? I saw it at Best Buy and it has a really nice feel to it. Will it work with the OS X mouse drivers or do I need Logitech's crap installed?
     
  8. The General thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jul 7, 2006
    #8
    This isn't a Bluetooth or hardware problem, it is a software problem. :rolleyes:

    It works fine in Windows, and sucks in OS X. :(
     

Share This Page