Broadband from PC to Mac.

Discussion in 'General Mac Discussion' started by videonastie, May 7, 2003.

  1. videonastie macrumors member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    #1
    Right, Here goes.

    I've just had a Broadband ASDL connection attached to a PC & I want to be able to use it simultaneously with a OS 10.2 Mac. Is this possible & if so, how?

    Please help
    :confused: :confused:
     
  2. Eniregnat macrumors 68000

    Eniregnat

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Location:
    In your head.
    #2
    If you have a multi port router, just plug it in the back and set your mac for DHCP.
     
  3. celaurie macrumors 6502a

    celaurie

    Joined:
    Mar 2, 2003
    Location:
    Edinburgh, Scotland.
    #3
    If you are lucky enough to have an ADSL modem with both USB and Ethernet problems you should be able to hook up both ports and have a simultaneous connection.

    I'm thinking, though that you probably have a single port modem (probably USB if you're in the UK) and you'll need to get your hands on a router...

    Chris

    (Just got BT Broadband and has had headaches)
     
  4. Jaykay macrumors 6502a

    Jaykay

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Location:
    Ireland
    #4
    Actuall i was wondering (on kind of the same point) if i could connect a pc to my mac adsl setup - i have no idea how to set it up with XP on my PC laptop and i knid of need to. Anybody know of any links to some page that describes it perfectly....? (hey its a long shot but why not)
     
  5. celaurie macrumors 6502a

    celaurie

    Joined:
    Mar 2, 2003
    Location:
    Edinburgh, Scotland.
    #5
    I'm in a bit of a hurry, trying to get ready for work... I dunno if there will be an answer to your question here but check it out. Who knows!

    Chris
     

Share This Page