Broken Thread

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by amacgenius, Feb 19, 2006.

  1. amacgenius macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #1
    Seems to me that this thread (thread link), is broken - when I go there I get a page that looks like the below image.

    Is this right or am I crazy?

    [​IMG]
     
  2. clayj macrumors 604

    clayj

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Location:
    visiting from downstream
    #2
    Wes started that thread and then bumped it TWICE. I'm guessing that the mods accidentally removed all three posts, rather than just the last two.
     
  3. amacgenius thread starter macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #3
    Ah, I see how that would work out :p.
     
  4. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #4
    I just deleted the thread.

    Apparently, edesignuk and I were working on it at the same time, with disastrous results. I was merging, he was deleting. Only the thread header survived--weird.
     
  5. amacgenius thread starter macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #5
    Ah that seems funny.
     
  6. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #6
    That's the trouble when database records aren't locked. I've seen a lot of things happen but that's just weird that it was allowed to happen.
     

Share This Page