Caculator Widget problem

Discussion in 'macOS' started by lexus, Jun 19, 2006.

  1. lexus macrumors 68000

    lexus

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Location:
    Depends Greatly On The Weather
    #1
    I have this problem on all my Mac's with the Calculator Widget but it is fine once I click it, it seriously annoys me, does this happen to anyone else?

    [​IMG]
     
  2. TGM85 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2005
    #2
    Yes, I've had it happen too. Strange, but nothing to be really worried about, it seems to fix itself.
     
  3. thesmallelder macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2006
    #3
    Same exact problem here. Just click on the question mark and the decimal point will appear again.
     
  4. FirePak macrumors regular

    Joined:
    May 5, 2006
    Location:
    Mesa Arizona
    #4
    I had it for a while, I did a fresh install of OSX about a month ago and havent seen it since.
     
  5. lexus thread starter macrumors 68000

    lexus

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Location:
    Depends Greatly On The Weather
    #5
    This still happens to me, does anyone know why this happens?
     
  6. lexus thread starter macrumors 68000

    lexus

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Location:
    Depends Greatly On The Weather
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #7
    I might be wrong, but I reckon it'd be a cache error in which case trashing everything within the DashboardClient folder from the Caches folder and restarting the Dock/Dashboard might fix it. :)
     

Share This Page