Call of Duty 2 in a window??

Discussion in 'Games' started by aholden12592, Dec 9, 2006.

  1. aholden12592 macrumors regular

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #1
    So i was playing COD2 on my mac and at some parts it gets laggy (i'm playing the game at 1680 x 1050). Is there any way i can turn the res down and play in a window? When i turn it down and play at fullscreen it looks bad.
     
  2. x704 macrumors regular

    x704

    Joined:
    Apr 15, 2006
    #2
    I too would like to know how to do this. My main thing is being able to minamize the game while it's running... I did not want to start anoher thread on it.
     
  3. OwlsAndApples macrumors 6502a

    OwlsAndApples

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Location:
    UK
    #3
    On Cod1 you press Command + H during gameplay, I'd guess it could be the same on the new one. Command + M toggles the mouse to be used for desktop or in-game use.

    Hopefully it's the same.
     
  4. Caezar macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Between a rock and a hard place
    #4
    It did not work for me. I would also love to play COD2 in a window.
     
  5. aholden12592 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #5
    ya it didn't work. i can't get full graphics at fullscreen cuz it's too laggy:( :(
     
  6. aholden12592 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #6
    i figured it out. so i looked through the READ ME and i found out that when you're launching the game just hold CMMD(apple key) and it will ask you if you want it in full screen or window
     

Share This Page