Call of Duty problems

Discussion in 'Games' started by magnolia, Oct 1, 2005.

  1. magnolia macrumors newbie

    Joined:
    Oct 1, 2005
    #1
    My friends and I play CoD over our college network all the time. Well, i picked up a copy of CoD:UO the other day and now I can't play with them. I load up CoD (the normal one, not UO), but I can't see them on the network. This is the only thing I've changed, so do i have to uninstall UO to play with the other guys, or what?
     
  2. WhiteSavage macrumors regular

    WhiteSavage

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Location:
    Here.
    #2
    Thats weird. Are you sure the original CoD is at the latest version>? For them, and you>? Do same for UO. I don't believe it would have anything to do with an expansion pack you aren't playing on.
     
  3. mojohanna macrumors 6502a

    mojohanna

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Location:
    Cleveland
    #3
    Are you all running 1.5.1? Also, if they are not all running COD UO, then they will not see you and you will not see them.
     
  4. magnolia thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 1, 2005
    #4

    I'm running 1.4 while they are running 1.0, is that the problem? if so, how do i fix it?
     
  5. Lord Blackadder macrumors G5

    Lord Blackadder

    Joined:
    May 7, 2004
    Location:
    Sod off
    #5
    You all need to be running the same version, I believe.
     
  6. mojohanna macrumors 6502a

    mojohanna

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Location:
    Cleveland
    #6
    I am pretty sure you all need to be on the same version. Everyone should download the updates. They are available via version tracker, aspyr.com, and apples download section.
     
  7. pgc6000 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
    #7
    You all need the same version to play together.
     

Share This Page