Can anyone get this game to work on a Mac... PLEASE HELP!

Discussion in 'Mac Pro' started by ljump12, Jul 25, 2006.

  1. ljump12 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #1
  2. CHROMEDOME macrumors regular

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Location:
    Bay Area/LA
  3. ljump12 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #3
    Except that its not... I cant get the gameshownetworks paly along thing to work either... This is killing ME!!!!
     
  4. generik macrumors 601

    generik

    Joined:
    Aug 5, 2005
    Location:
    Minitrue
  5. ljump12 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #5
    Not enough space on my harddrive; college student that doesnt have $125 to upgrade; case closed.
     
  6. drummerbooker14 macrumors 6502

    drummerbooker14

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    Georgia
    #6
    what game is it and i don't think the link works
     
  7. generik macrumors 601

    generik

    Joined:
    Aug 5, 2005
    Location:
    Minitrue
    #7
    1. Not my fault
    2. Don't frigging buy a Mac then

    Seriously, since I switched, my games don't work.. boo hoo.. so what? I stopped playing. So much other stuff to do and so little time. If you have time to play games and no money to cough out for Windows, either do yourself and more importantly us a favor by going to one of your local Bit torrent sites and getting a pirated copy of XP, or even better go out and get a job.

    $125 is not a lot of money, especially for someone who just blown many times that on the "Apple premium".
     
  8. celebrian23 macrumors 65816

    celebrian23

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Under the sun
    #8
    no need to be downright rude about it!
     
  9. ljump12 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #9
    You my friend are not a very nice person. I already own XP, becuae i have been using PC's and whatnot for a long long time. I recieved the Mac as a graduation gift; and in fact i do have alot of money, but im saving it for my first year of college. I told you XP was not an option. And you come back and tell me to pirate it? i have a job.. i just want this game to work on my mac :(.

    Is wanting to play games that bad?

    EDIT:: and when did i ever blame you?
     
  10. benthewraith macrumors 68040

    benthewraith

    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    Miami, FL
    #10
    Have you tried it in Firefox? :)
     
  11. Electro Funk macrumors 65816

    Electro Funk

    Joined:
    Dec 8, 2005
    Location:
    The Opium Garden
    #11
    seems to work in camino as well... ;)
     
  12. ljump12 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #12

    wait the game works for you!!?? AHHHH im using firefox and i tried it in safari too.. whats wrong with ne please help

    It keeps loading up but then says cant connect to server
     
  13. JBot macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Location:
    Calgary.Alberta.Canada
    #13
    try running a software update, as well as search firefoxx homepage to get the plug ins neccessary.
    I didnt look at the game, but im sure it needs a plug in to run.
     
  14. extraextra macrumors 68000

    extraextra

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Location:
    California
    #14
    It works for me in Firefox too.


    It's just a game.
     

Share This Page