can cydia back up 4.1 shsh blob?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by thadoggfather, Aug 30, 2010.

  1. macrumors 68040

    thadoggfather

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #1
    I have an Iphone 4 on 4.0.1, shsh backed up and ready for europe: unlocked and all that. I noticed it says 4.0.2 shsh is backed up at teh top of cydia even though I obviously haven't installed it.

    Will I get 4.1 shsh backed up through cydia too so I can upgrade to 4.1 when I return to the states in January (wouldn't dare mess with the OS version when I NEED the unlock for Europe ) if it's jailbroken/unlocked by then?

    And is Cydia actually backing it up or lying to me?

    Thanks.
     
  2. macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    Yes, once 4.1 comes out in September Cydia will start saving users' SHSH blobs for 4.1.
     
  3. macrumors 68020

    IrishVixen

    Joined:
    Jun 20, 2010
    #3
    Once Cydia has first saved SHSH blobs for a device, they request them automatically on your behalf for each firmware revision thereafter whether or not you upgrade to that version. You should be fine.
     
  4. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Yes, Cydia will request and save the SHSH's for your device from now on without you having to do anything.
    So whatever version is released out there you will have SHSH's backed up and will be able to restore to any version you want.
    The beauty of Cydia:)
     
  5. thread starter macrumors 68040

    thadoggfather

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #5
    Das wunderbar. Thanks guys.

    I just don't want to miss the 4.1 bandwagon when I get back to the states if it's a vulnerable by then.



    Not only the jailbreak bandwagon but maybe the unlock too. Already thinking about resell value for that 5th gen next year.

    If 5th gen is just a 4, maybe I'll hold off.
     
  6. macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    Georgia
    #6
    Not sure if this was answered already but how is it that Cydia says it has blobs saved for 4.0, 4.0.1, and 4.0.2 when I have only jailbroken and saved them for 4.0.1?
     
  7. macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 9, 2010
  8. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    It gets them for you automaticly even though you havent updated to 4.0.2 yet.
     
  9. macrumors 603

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Location:
    PR
    #9
    EDIT: erased info for less confusion for the OP (orig of what I said in msj below in quotes if someone wants to read the FAIL) they are correct, got confused in revisions for dif. Hardwares. I said about 3.1.1 blob not recorded in cydia on iPhone but I was shown the light that it never existed for the iPhone...
     
  10. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    I never had 3.1.1 saved either on my previous 3GS.
    Maybe Saurik thought that built was worthless and didnt need to be backed up or something.
     
  11. macrumors 6502a

    jayhawk11

    Joined:
    Oct 19, 2007
    #11
    That's because 3.1.1 never existed.
     
  12. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #12
    Damn, that explains it then :D
     
  13. macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #13
    Show them the light Jayhawk ! :rolleyes:
     
  14. macrumors 603

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Location:
    PR
    #14
    That definitely explains it! I remember I used a 3.1.1 but completely forgot that it was the Touch only ver. and not for the iPhone:eek: so many differences in revisions! Thanks! Mia culpa!
     

Share This Page