Can Someone Post a Link for Virtue Desktops?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by sixth, Nov 5, 2006.

  1. sixth macrumors 6502

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #1
    I have been trying to find a link for VirtueDesktops and they are all down, and the development site is down. Any help in finding a working link would be GREATLY appreciated!

    Thanks!
     
  2. louiek macrumors 6502

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    Knutters Knoll, Melbourne
  3. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
    If only it were that easy....VersionTracker just links to the VirtueDesktop site, which is down.

    I don't see a mirror for it in a quick search.
     
  4. sixth thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #4
    yeah i checked all the usual sites (versiontracker, macupdate) and they all link to their site which has been down for almost 2 weeks now. Been trying to get this program since i got my MB last week....hopefuly something comes back up this week or someone posting something.
     
  5. tag macrumors 6502a

    tag

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    PA, US
    #5
    After a quick bit of searching I found that Apple's download page had it, which links to a sourceforge download page. Oddly it can be downloaded this way, but both the main sourceforge page for Virtue and it's homepage that it transfered to a while back seems to be inaccessible.

    Apple page with link here.
    Direct to sourceforge here.

    EDIT: Ok just checked, it seems to be a slightly older version 0.52r105 (since it seems Virtue stopped uploading to sourceforge a bit ago and now uses their .info website instead for updates), whereas Versiontracker lists the current version as 0.53r220. Version 0.52r105 is a universal binary though so at least it can hold people over until Virtue gets their sites worked out, if they ever do.
     
  6. Squiggy macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    California
    #6
    http://virtuedesktops.info/ seems to be working now.


    EDIT: On a related note, does anybody know how to move applications in between desktops? I haven't figured out how and it's really bugging me.
     
  7. russellc macrumors newbie

    Joined:
    Jun 16, 2006
    #7
    in the "triggers" preferences, set a combination to "move application to [direction]" under the "application manipulation" section of the actions you can bind. mind you, this doesn't work all that well. i just set a control for "display window control" and then select a desktop with that, because this method controls the window rather than the application, so apparently it works for me :p
     
  8. Squiggy macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    California
    #8
    Thank you. That makes things quite a bit easier.
     

Share This Page