Can you develop on Windows?

Discussion in 'iPhone' started by ozzyman500, Aug 2, 2009.

  1. macrumors 65816

    Joined:
    Feb 4, 2009
  2. macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
  3. thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Feb 4, 2009
  4. macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
  5. thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Feb 4, 2009
  6. macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #6
    And the answer is still no. :)

    Edit: and yes, it does suck that we can't use Windows. But that is the Apple way.

    Edit2: What you should do is buy a mac mini. They're only like $600 dollars. It's like a miniature desk top. You'll need a monitor, keyboard and mouse to go with it, but they are fairly cheap or you can use what you already have.
     
  7. macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #7
    +1 ^^^ Yup, sorry OP, but that is the word from the Apple mucky-mucks....:(:(:(
     
  8. macrumors 65816

    MadGoat

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    Canada
    #8
    Sure, you can develop windows applications on windows, you can develop DOS applications from windows, but to develop iPhone apps you need to use a Mac :)

    Get a Mac Mini, you'll love it. :cool:
     
  9. macrumors 68000

    vansouza

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    West Plains, MO USA Earth
    #9
    What is windows... I mean I have them in my house; but what is windows; I mean really.
     

Share This Page