Can't drag icons in 10.2 I need 'dragster'

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by MrMacMan, Jan 21, 2005.

  1. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #1
    Hey everybody before you all try to solve my problem... ive tried very hard.

    i'm on 10.2.8 and can't move my icons they are frozen in time.

    i read a while ago about this software called 'dragster' that solved the problem, so i looked it up on version tracker... apparently they 'retired' the software! :confused:

    "
    Dragster-A simple utility that helps fix the issue of not being able to drag and drop any icons
    in the finder or to and from the dock under Jaguar. It also helps the missing icon issue that will go along with the
    above problem. This problem has not been reported in Mac OS X 10.3 (Panther).
    You should use a disk utility before running Dragster."
    they want me to make a donation to get a link to download their formely free software, which i can't do.



    anyone know of any homemade fix's or know how to get my hands on this app?
     
  2. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #2
    Anyone please a solution or the app would help greatly.

    I have a whole dock of non-images.

    All folders!

    :eek:

    [​IMG]

    I have no ide why starcraft can still have an icon but I tried to solve the drag problem my self, gah.
     
  3. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #3
    Wow, that's messed up. Try to repair permissions, repair disk (from the OS X install CD), then making a new user. If the problem is solved with the new user, either delete the old user and use the new one permanently, or do a archive install.
     
  4. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #4
    yeah permissions are fine, my disk however is screwed up.

    When I try to verify my disk it FAILS.

    'underlying task reported failture on exit -9972'
    Techtool wanted me to change my volume structure.

    Since I have an iMac 800 I have an 80 GB hard drive.

    The changes it wanted to make deleted a very very large portion of my hard drive saying that the changes it wanted to make would make my drive a 38 GB drive, which I can't handle.

    Drive 10 gives me 'error -694' and also wants to change my drive to a 38 GB drive for no apparent reason.

    I dunno what the hell is going on, but its pretty bad.
     

Share This Page