Can't install Panther - Just get No entry Sign!!

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by Andy2010, Feb 8, 2005.

  1. Andy2010 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 12, 2004
    #1
    I am trying to load Panther on my G4 PowerMac and when I boot up from the Panther install disc 1 it just spins and I get a no entry sign come up???

    Can anyone tell me why!!!
     
  2. Duff-Man macrumors 68030

    Duff-Man

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Location:
    Albuquerque, NM
    #2
    Duff-Man says...can you please be more specific about your hardware...tell us which G4 - speed, ram etc etc...without knowing all the specifics it is more difficult to assist but the first thing that may come to mind is to check for any fiormware updates, especially if it is an early G4....also, is it a retail Panther disc, a restore disc meant for another model Mac, or something you have "acquired" elsewhere (in which case you won't get much help here)..... oh yeah!
     
  3. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #3
    sounds like either : iffy disk , iffy hard disk or a bad copy ? but will need more info about your Mac
     

Share This Page