Can't seem to edit or post some stuff.

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Sesshi, Nov 23, 2006.

  1. Sesshi macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #1
    No idea why or how but I don't seem to be able to preview/post or edit some messages. It's not a subforum issue as I can post a reply in one thread then not another. I can type the reply but it just seems to hang the server when I press Submit or Preview. Similarly with quick edit on some posts.


    EDIT: I can now edit this too.
     
  2. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
  3. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #3
    Have you tried various browsers, i.e. Safari and Firefox and Opera?
     
  4. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #4
    Posting / preview problems occur under Windows (Firefox) and Mac (Firefox / Safari).

    Editing problems occur under Mac (Firefox).
     
  5. spicyapple macrumors 68000

    spicyapple

    Joined:
    Jul 20, 2006
    #5
    Do you have javascript enabled? Try clearing cookies and cache.

    Maybe the admins put you on some special usergroup permission that disallows editing of your posts? :eek:
     
  6. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #6
    I can edit some posts... but not others. As I said it's not limited to specific subforums. I'll be able to edit one post in a subforum but not another.

    The editing issue might well be a browser problem. Doesn't occur under Firefox or IE on Windows for sure. I don't know why I even bother using Macs to browse the web - fricken useless - perhaps I ought to change that habit. it's just that when I'm at home the MBP is the machine I tend to park myself in front of when viewing sites as I hang out here very often. Posting problem does however occur with both Windows and Mac. Rather odd.
     
  7. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #7
    I edited my previous post with a Firefox 2 nightly for Mac. I'm not seeing the problems you are. Perhaps, you have a new plug-in which is interfering, something that you've applied to both Mac OS X and Windows?
     
  8. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #8
    Standard extensions (havent added any apart from the recommended British English dictionary).

    And I can edit this post. :confused:

    TEST EDIT: I don't know if this has anything to do with things but if I'm dribbling on quite a lot in a post, such as if I'm raging about Applecare or something else which usually gets on my wick which is almost inevitably Apple related these days, then I can't append to a post or post new posts. But there was a post on music software which I couldn't post either.

    TEST EDIT2 for addition of text to edited post: I don't know if this has anything to do with things but if I'm dribbling on quite a lot in a post, such as if I'm raging about Applecare or something else which usually gets on my wick which is almost inevitably Apple related these days, then I can't append to a post or post new posts. But there was a post on music software which I couldn't post either.
     
  9. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #9
    OK - interesting symptom.

    I was trying to add a third paragraph copied over from the second on the above post, and I can no longer edit.
     
  10. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #10
    Just adding another post with more or less the same text, trying to submit this without editiing.

    I don't know if this has anything to do with things but if I'm dribbling on quite a lot in a post, such as if I'm raging about Applecare or something else which usually gets on my wick which is almost inevitably Apple related these days, then I can't append to a post or post new posts. But there was a post on music software which I couldn't post either.

    I don't know if this has anything to do with things but if I'm dribbling on quite a lot in a post, such as if I'm raging about Applecare or something else which usually gets on my wick which is almost inevitably Apple related these days, then I can't append to a post or post new posts. But there was a post on music software which I couldn't post either.
     
  11. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #11
    Wierd. Have you trashed your cookies and browser prefs? And is it definitely only on the Mac that it's now happening?
     
  12. Sesshi thread starter macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #12
    Aha... OK, I think I've worked out the symptom.

    If I try and post the above post with the third copy of the paragraph, then it fails. If I try and edit the existing post to add a third copy of that paragraph, then it also fails.

    Edit: I've tried clearing everything, Firefox is up to date.
     

Share This Page