Can't set up remote desktop.....

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Ajmbc, Feb 3, 2003.

  1. Ajmbc macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Location:
    Louisiana
    #1
    My system won't set up Remote Desktop. Two computers are set up using a router (we are adding more), and on the client machine, appletalk is on. for some reason, RD can't find the client machine over the network.
    =Ajmbc=
     
  2. Ajmbc thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Location:
    Louisiana
    #2
    Lol i know I sound kinda desperate, but will somebody please help?
    =ajmbc=
     
  3. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #3
    Try turning on both appletalks.

    Heck turn on file sharing if needed.
     
  4. Ajmbc thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Location:
    Louisiana
    #4
    I just tried it reverse.... and I am able to admin the other computer. Both appletalks and fileshares are on. any suggestions?
    =ajmbc=
     
  5. AmbitiousLemon Moderator emeritus

    AmbitiousLemon

    Joined:
    Nov 28, 2001
    Location:
    down in Fraggle Rock
    #5
    i assume you have installed ARD on both computers updated ARD using software update, set the ARD preferences correctly, and used the add computer option from the admin interface to find and select the client computer.

    you haven't given any info on what machines you are using what oses they run or what you have done or tried so far. this is why no one is helping. we aren't mind readers.
     
  6. Ajmbc thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Location:
    Louisiana
    #6
    Sorry 'ambitious lemon' I forgot to give my sys info.
    I am running an iBook 500 os 10.2.3, trying to connect to a machine running OS 10.2.3, Graphite DV imac.
    I have installed client and admin software, and updated with software update.
    I went to add computer list, and the other computer didn't pop up.
    Both appletalks are on, and filesharing is on on both of them
    We are connecting through a router.
    Is this enough system info?
    =ajmbc=
     

Share This Page