Changing default DVD recorder

Discussion in 'Macintosh Computers' started by steeleclipse, Feb 11, 2004.

  1. steeleclipse macrumors 6502

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Location:
    Canada
    #1
    I bought a new SONY 500A for my DP MDD and now I have that and the Apple Superdrive in there... The good news is the SONY drive is Apple Supported (I checked in Hardware Profiles) so I know the iApps CAN burn on the Sony, however for iDVD and DVD Studio Pro where there is no drive selection, it defaults to my A04 (Superdrive).

    How do I change it to default to my SONY?

    Thanks in Advance :D
     
  2. steeleclipse thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Location:
    Canada
  3. cpjakes macrumors 6502

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Location:
    Buffalo, NY
    #3
    My guess would be to change the master/slave settings on the drives. The iApps probably look for that setting. Just a guess though...

    cpjakes
     
  4. steeleclipse thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Location:
    Canada
    #4
    I was thinking that except it is Cable Select. I dont want to mess anything up
     
  5. MacBandit macrumors 604

    MacBandit

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Location:
    Springfield, OR (Home of the Simpsons)
    #5
    iDVD will only work with Apples Superdrive unless you get a patch of some sort. Check www.xlr8yourmac.com for information on potential patches.
     
  6. cpjakes macrumors 6502

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Location:
    Buffalo, NY
    #6
    Well, if that's the case, then just switch them in your tower. Although as MacBandit said, you'll probably need a hack too...
     

Share This Page