Changing Ram display

Discussion in 'MacBook Pro' started by bored911, Feb 20, 2007.

  1. bored911 macrumors 6502

    bored911

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Location:
    NYC
    #1
    Hi, i was just wondering if it is possible to alter the display in the about this mac menu to display 2gb of ram instead of 1gb. Just wondering
     
  2. SpookTheHamster macrumors 65816

    SpookTheHamster

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Location:
    London
  3. jeremy.king macrumors 603

    jeremy.king

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Fuquay Varina, NC
  4. briantology macrumors 6502

    Joined:
    Jun 5, 2006
    #4
    Or you could write a "2" on your screen with a sharpie...
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    Or you could convince your friends that Macs use an alternative numbering scheme in which the number two is depicted as "1."
     
  6. bearbo macrumors 68000

    bearbo

    Joined:
    Jul 20, 2006
    #6
    are you trying to sell the computer for more than it deserves? don't.
     

Share This Page