Changing WoW screen settings...

Discussion in 'Games' started by AJ Muni, Nov 2, 2006.

  1. macrumors 65816

    AJ Muni

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Location:
    Miami
    #1
    Ever since i got it, when the game opens it takes up my full screen. (I.E. i cant see my menu bar, or my dock) But on my friends mbp, it doesnt do that and he has access to his dock. I cant seem to find the settings in the game to change that, sooo can anyone help me out?
     
  2. Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #2
    In the video options, change it to "Windowed Mode" and "Maximized".
     
  3. bux
    macrumors regular

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Location:
    Sweden
    #3
    Cmd+m is your friend.
    Press that and resize the window to the size you want it.
     
  4. thread starter macrumors 65816

    AJ Muni

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Location:
    Miami
    #4
    Hahah its my new friend alright...thanks alot guys.
     
  5. CJM
    macrumors 65816

    CJM

    Joined:
    May 7, 2005
    Location:
    U.K.
    #5
    How do you resize the window? I've been using Cmd-M for ages, but it doesnt seem to let me resize it... Or minimize for that matter :p
     
  6. macrumors 68000

    Abulia

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Location:
    Kushiel's Scion
    #6
    Really? I just grab and resize the window as I'd like, just like any other program. I can minimize, too.
     

Share This Page