Cinema Display Problemos

Discussion in 'Mac Accessories' started by jrs2090, Oct 14, 2006.

  1. jrs2090 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2005
    #1
    Okay guys,
    So I have a cinema display and I've had it for some time. It's hooked up to my PMG5 Dual 2.7 and it's a 23 incher. I keep getting images like this.
    Any ideas what could be the cause of it?
    I've attached a screen grap that I took once when this was happening.
    Note this is not a camera picture but a screenshot.

    ~JS
     

    Attached Files:

  2. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #2
    Try another montitor with your G5.

    Try another computer with your ACD.

    You'll have to find out if it's the G5 video card or the Cinema Display.
     
  3. sycho macrumors 6502a

    sycho

    Joined:
    Oct 7, 2006
    #3
    If this is a screen shot then the monitor can definalty be ruled out.:)

    Most likely the display adaptor, or some sort of other OS X problem.:confused:
     
  4. peter32892 macrumors member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    #4
    I dont belive its your monitor most likely video card or other problem hope you get it all sorted out.
     
  5. timnosenzo macrumors 6502a

    timnosenzo

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Location:
    ct, us
    #5
    I'd guess your video card by looking at it, I'd say definitely not your monitor since its a screen grab.
     
  6. Pao macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Location:
    NYC
    #6
    I am having the same exact problem at the moment.
    Should I just replace my video card?
     

Share This Page