COD 2 and X1900 xt

Discussion in 'Mac Pro' started by macrobat, Sep 23, 2006.

  1. macrobat macrumors regular

    Joined:
    Aug 31, 2006
    #1
    Just wondering what everybody has there settings set to I noticed I started putting everything on high maxxxing out all the settings and the cod2 mp started getting laggy. which is odd considering my specs 3.0 ghz mac pro x1900 xt. It was sceaming along but recently it dropped. how do I find out how many fps I am getting on pc cod2 also share your settings. I have all my other games maxxxed fear, far cry, hl2 and dont get the same problems as I do with cod2 just want to make sure if its the game or something else
     
  2. Origin macrumors regular

    Origin

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Location:
    Nantes, France
    #2
    I don't know exactly which framerate I get, but I can say that COD2 is a beast playing @1920x1200 / FSAA 4x all options set to max :)

    how can I gate average framerate ? I'll post you the results.
     
  3. kered22 macrumors 6502

    kered22

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    Torrance, CA
    #3
    I have all my settings maxed here too, 1680x1050, 4X AA, rendering method set to High Quality, Texture Filter set to anisotrophic, number of dynamic lights to high. For the texture settings, I just switched everything to extra. No skipping or lagging.
     
  4. Mackeyser macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    Tampa, FL
    #4
    I had the demo set to 2560x1920 at max settings, 4AA et al.

    It got choppy in the intro driving up to the German naval battery, but playing was fine. Looked great on my 30" monitor. Good enough for me to consider buying it...
     

Share This Page