configuring Azureus (WONT work!)

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mark!, Jul 25, 2006.

  1. mark! macrumors 65816

    mark!

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    America
    #1
    Okay, well I got the universal version of Azureus and can't get it configured AT ALL!

    What I did so far to (attempt) set(ting) it up was:

    1. Went to System Preferences and select the Sharing pane and selected the Firewall tab, and added a New port for Azureus (TCP&UDP: 49152).

    2. Airport Admin Utility, and added port 49152 to the Public & Private port, with a Private IP address of 10.01.5.

    3. Configured Azureus to use port 49152

    It still isn't working >_<
    The stuff I'm downloading is at 25Kb/sec >_<

    Can someone help me?
    Thanks in advance!
     
  2. Kardashian macrumors 68020

    Kardashian

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Location:
    Britain.
    #2
    Someone help him, he's been whinging like a Bitch all day.

    This boy wants his 1995 top 100, God damn it!
     
  3. mark! thread starter macrumors 65816

    mark!

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    America
  4. spicyapple macrumors 68000

    spicyapple

    Joined:
    Jul 20, 2006
    #4
    Try a different port as your ISP may have throttled that port number, or in worst case scenario, they are using packet sniffing to limit BT traffic.

    You may also want to limit your upload speed to 80% of your maximum speed and limit peer connections to no more than 4-6.
     
  5. mark! thread starter macrumors 65816

    mark!

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    America
    #5
    Oh yeah I did that too. I tried ports 601, 1024, and ... that's it.
     
  6. DarkNetworks macrumors 68000

    DarkNetworks

    Joined:
    Apr 12, 2005
    #6
    have u disabled the internal Firewall? or at least open some things up?
     

Share This Page