Copy image address then pasting into messages doesnt work for iphones users (Bug??)

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by cboy, Sep 23, 2012.

  1. cboy, Sep 23, 2012
    Last edited: Sep 23, 2012

    macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    #1
    http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=355836&d=1346796889

    if u open this link in safari, then right click "copy image address"

    paste it into messages, and send it to an iphone user

    the iphone user gets "attachment.php" that is just text

    on the messages side in ML it says "attachment.php" but it an actual link.

    if i paste it into messages for an AIM user, the user gets "attachment.php" but its an actual link to the URL at the top of this post.


    This also happens with other types of images where i just get the filename.jpg instead of the full url

    can anyone else duplicate this? anyone know of a work around fix?

    2 screen shots of the messages app on ML and 1 screen shot of what the iphone user sees
     

    Attached Files:

  2. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
  3. macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2011
    #3
    I would expect any different if you're copying and pasting the image "address".
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2011
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    #5
    wouldnt the image address be the complete URL of the image and not just the NAMEofimage.jpg?
     

Share This Page