coreaudiod (not responding)

Discussion in 'macOS' started by PBG4, Nov 27, 2005.

  1. PBG4 macrumors member

    Joined:
    May 19, 2005
    Location:
    Orange County, CA
    #1
    its been doing that lately, i have no clue what caused it, is it hardware problem? or something in my os x is faulty? thanks in advance!
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    What are you doing when this happens? Have you got Garageband installed because you can reset the core audio by simply opening then closing Garageband. Worth a try but I doubt it'll help. :)
     
  3. hopejr macrumors 6502

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Location:
    New South Wales, Australia
    #3
    it's like that on both my iBook and iMac. Been a problem all the time, and never ever seen it working.
     
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  5. iMeowbot macrumors G3

    iMeowbot

    Joined:
    Aug 30, 2003
    #5
    That's been noticed by a lot of people, and it seems to be more of a quirt with Activity Monitor than anything. Are you having actual audio problems or just seeing that "not responding" note?
     
  6. PBG4 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 19, 2005
    Location:
    Orange County, CA
    #6
    the audio was fine, and when i close the coreaudiod task, it shut off the speaker and turn on again....
     
  7. howesey macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 3, 2005
    #7
    I get the same. When running Cubase or Logic I just loose all sound. I have to close them, kill coreaudio, and then reload the apps. Does it in other apps such as iTunes also.
     
  8. PBG4 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 19, 2005
    Location:
    Orange County, CA
    #8
    does this look right?
    im still getting all the sound and everything...
    but i really annoys me
     

    Attached Files:

  9. Dclub macrumors newbie

    Dclub

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #9
    Thanks for the comment about Garage Band. I will uninstall it. Now the result was; After I restarted the machine, it happens after few minutes.

    Maybe I need some more inputs? thanks
     

Share This Page