Displaying an image on a PHP

Discussion in 'Web Design and Development' started by James.Paul, Mar 14, 2007.

  1. James.Paul macrumors regular

    Joined:
    May 19, 2002
    Location:
    Northallerton, England
    #1
    Hello,
    Just wondering if anyone can give me a quick bit of help regarding a php issue. It maybe quite basic to many but I have never used php before. I am customising an image gallery (snipe gallery) which uses a combination of php and mySQL. Everything seems to be going okay but there is one bit that I am trying to change and it has me stumped. Within the image search results page there are next/previous text links on the bottom of the page. I wish to replace the text with a static PNG arrow graphic. The line of the code follows as below:

    echo '<a href="image.php?page='.$_REQUEST['page'].'&keyword='.urlencode($_REQUEST['keyword']).'&image_id='.$prev_id.'&search_cat='.($_REQUEST['search_cat']).'&search_type='.$search_type.'"><b>Prev</b></a>';

    I have tried to replace the <b>Prev</b> with <img src="filepathname.png"> but the broken image icon is displayed. I have done some searching on the php websites but aren't really coming up with any definitive solution. Can anyone help? I would have posted this in the Snipe Gallery forums but they are down and have been for a few days now.

    Thanks
    James
     
  2. jsm4182 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Beacon, NY
    #2
    even though it is php the images and lnks work in html. what you did should have worked. check your spelling and image path.
     
  3. James.Paul thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 19, 2002
    Location:
    Northallerton, England
    #3
    Thanks,
    The file path though i've put in is correct and safari's activity viewer is showing that the image loads okay, it is just not displaying for some reason.
     
  4. jeremy.king macrumors 603

    jeremy.king

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Fuquay Varina, NC
    #4
    Check the CSS that styles that part of the page. Could be hiding it in some way.
     

Share This Page