do games work on original 5G?

Discussion in 'iPod' started by wmmk, Sep 13, 2006.

  1. wmmk macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #1
    As I said, do games from the iTMS work on older video iPods?
     
  2. Ashapalan macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    England
    #2
    They do provided you download the new software:)

    I know this because i am currently trying to meet par on mini golf, an absolutly fantastic addition to the ipod!
     
  3. wmmk thread starter macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #3
    cool. does the new software also include the search function?
     
  4. Ashapalan macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    England
    #4
    it doesn't include the search function no :(

    It does however add a brightness setting and alpahbet scrolling when you scroll fast. I believe it also adds support for higher quality video playback too.
     
  5. wmmk thread starter macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #5
    i'll have to hack around with that.

    what's alphabet scrolling?
     
  6. Ashapalan macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    England
    #6
    it isn't officially called that, but say (for example) that you are scrolling through all your songs, when you scroll very fast, a big letter appears in the middle of the screen, allowing you to quickly move to all songs beginning 'T' etc...
     
  7. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #7
    If you have a bajillion artists and are scrolling very fast it overlays the letter of the alphabet so you know roughly where you are.

    I'm not sure why they didn't include searching in the upgrade as it seems to be a software thing and not a hardware issue but... ah well.
     
  8. Tennor macrumors newbie

    Joined:
    Feb 3, 2006
    #8
    Upgrading iPod software...

    iTunes tells me that my iPod is running software version 1.1.2.

    It also says that it's up to date.

    Something is wrong here, because 1.2 is the new ipod software.

    Any help?
     
  9. richard4339 macrumors 6502a

    richard4339

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Location:
    Illinois
    #9
    You have to actually download the software. It did the same thing to me.
     
  10. Tennor macrumors newbie

    Joined:
    Feb 3, 2006
    #10
    I just did a "restore", and it allowed me to update. And i was glad I didn't have to do a full reset.
     

Share This Page