Do the G5's....

Discussion in 'Macintosh Computers' started by Falleron, Sep 14, 2003.

  1. macrumors 68000

    Falleron

    Joined:
    Nov 22, 2001
    Location:
    UK
    #1
    So, do the new G5's have a way of measuring their cpu temperature?? Would assume they must have since they have independant fans. Be intersted to know. Nice to have a little toolbar cpu temperature readout.
     
  2. macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #2
    hhmmm... i'm not too sure about that. you might have to check Apple's KnowlegeBase. there might be some documentation about it in there.
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2003
    #3
    My 1999 iBook 300MHz can do this (I think everything with the NewWorld ROM can).
     
  4. thread starter macrumors 68000

    Falleron

    Joined:
    Nov 22, 2001
    Location:
    UK
    #4
    Probably all IBM chips can do it. Dont think G4's can though.
     
  5. macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2003
  6. thread starter macrumors 68000

    Falleron

    Joined:
    Nov 22, 2001
    Location:
    UK
    #6
    Cheers. I once ran the temperature sensor on my machine and it did not work. I have the Dual 1Ghz SDRAM. Oh well. Should work with the G5's.
     

Share This Page