does DivX 5.0a2 work with Quicktime 6?

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by cb911, Jul 29, 2002.

  1. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #1
    i can't get DivX to work with QT 6. anyone know if i have done everything wrong? i'm going to get all the latest stuff.

    has anyone else had problems with DivX and Quicktime 6. should it work with QT 6 Pro?
     
  2. halli macrumors newbie

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Reykjavik, Iceland
    #2
    I have no problem with divx alpha 2 and quicktime 6, but if the sound is choppy, you have to run the divx movie through the validator app (included with the divx package), it takes little time and always works.
     
  3. cb911 thread starter macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #3
    have you got Quicktime 6 Pro? it should work with Pro, right?
     
  4. Edge100 macrumors 68000

    Joined:
    May 14, 2002
    Location:
    Where am I???
    #4
    Re: does DivX 5.0a2 work with Quicktime 6?

    Download VideoLan Client and your Divx (not to mention VCD) problems are over. No doctoring neccessary. Check it out on versiontracker.

    One tip, VLC only works with QT6 in "Thousands" of colours mode. This bug will likely be fixed in the next revision (it is highly reported).

    Seriously, try out VLC. it blows away QT for Divx.
     
  5. cb911 thread starter macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #5
    thanks edge100! it works great, first time!! no more stuffing around with heaps of DivX software. yipee!!:D
     
  6. Edge100 macrumors 68000

    Joined:
    May 14, 2002
    Location:
    Where am I???
    #6
    Glad to be of assistance.
     

Share This Page