does open offfice work on intel macs??

Discussion in 'macOS' started by mith, Dec 19, 2006.

  1. mith macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Location:
    Montreal, Qc, Canada
    #1
    it said i need to get his thing called x11?? , where do i get a native version of x11??
     
  2. pengu macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Diddily Daddily...
  3. brbubba macrumors 6502

    brbubba

    Joined:
    May 20, 2006
    #3
    I just use Neooffice and I have been happy with it. I have used Openoffice on PC before and when hunting down the Mac version it looked as if development was lagging behind the PC version, so I just said said forget about it, not really worth the bother.
     
  4. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #4
    Yeah, I use NeoOffice as well. Constantly under development, and works/looks better than OpenOffice.org. And indeed, development of OOo for the Mac (via X11) is lagging behind it's Linux and Windows cousins. It's kind of a redheaded stepchild to them.
     
  5. mith thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Location:
    Montreal, Qc, Canada
    #5
    ok then neo office it is :D

    i couldn't get open office to install anyways and i don't wanna take out my mac os install dvd now so neo office it is thx to all of u
     
  6. brbubba macrumors 6502

    brbubba

    Joined:
    May 20, 2006
    #6
    There was one annoyance I should warn you about though. For the first few weeks whenever I would open it, it would also open up a browser page to the Neooffice homepage. Mine just went away by itself, but maybe Raven VII knows how to disable it from the start.
     
  7. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #7
    Maybe it wanted you to download the latest patches...?
     
  8. brbubba macrumors 6502

    brbubba

    Joined:
    May 20, 2006
    #8
    It did, but I was already running the latest patch... weird.
     
  9. theBB macrumors 68020

    theBB

    Joined:
    Jan 3, 2006
    #9
    No, it wants you to make a donation. :)
     
  10. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #10
    Hmmm.. mine never did that... and I've not donated, either...

    Maybe because I registered quite early or that I installed the Norwegian localization package...?
     
  11. Arne macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Germany
    #11
    Keep in mind that NeoOffice is OpenOffice with a native Cocoa interface instead of the crappy X11 interface that looks sooooo ugly on a Mac...
     
  12. FDX macrumors regular

    Joined:
    Dec 2, 2006
  13. kentrox99 macrumors member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Location:
    Atlanta, GA
    #13
    I run OpenOffice on an intel mac and it runs just fine. I don't mind X11 b/c I run other apps that require it. Just my 2 cents.
     

Share This Page