Does Tiger fix sleep?

Discussion in 'macOS' started by The Past, May 2, 2005.

  1. The Past macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2004
    #1
    Hello folks! Search is currently disabled on Apple Discussions, so ventured here hoping someone has an answer. Adaptec 8300 (Firewire 800 card) would not allow a PowerMac on Panther to deep sleep. Anyone knows if Tiger (hopefully) fixed this? Thanks.
     
  2. iGary Guest

    iGary

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    Randy's House
    #2
    I have a Belkin 3-port FW card, and yes, praise Steve, my PM G4 now sleeps.
     
  3. The Past thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2004
    #3
    Thanks! Looking forward to the upgrade. Currently stalled after PB revealed some of the apps I need everyday are broken.
     
  4. mileslong macrumors 6502

    mileslong

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    Newport Beach, CA
    #4
    sleep?

    i dont if tiger helps your computer sleep but i know it kept me up all night trying to to fix the bugs...
     
  5. The Past thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2004
    #5
    :)
     

Share This Page