Double Applications

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by shred444, Nov 28, 2006.

  1. shred444 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2005
    #1
    I recently raided two drives in my powermac G5 (raid 0) and now when i right click on a file>open with... i get a long list with every application repeated twice. Any ideas on how to fix this?

    attached is a screenshot

    Thanks!
     

    Attached Files:

  2. macg4 macrumors 6502a

    macg4

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Des Moines,Iowa
    #2
    yeah i have the same issues on my pm g5 as well
     
  3. MacBoobsPro macrumors 603

    MacBoobsPro

    Joined:
    Jan 10, 2006
    #3
    This has been covered numerous times. Do a search im sure you will find the answer. I cant remember it myself and cant be arsed to do a search ;)
     
  4. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #4
    Rebuild your LaunchServices database. Here is how to do it in Terminal, or you can use a maintenance program like MainMenu to do it if you're uncomfortable with Terminal.

    (Note that the Terminal command should be all on one line.)
     
  5. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #5
    Off topic, but why have both FF 2 and FF 1.5
     
  6. shred444 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2005
    #6
    awesome
    thanks guys... i will try this when i get home.

    i'll also delete firefox 1.5 if it makes you happy :)
     

Share This Page