Downgrading to iTunes 6 from 7

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by latergator116, Oct 14, 2006.

  1. latergator116 macrumors 68000

    latergator116

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Location:
    Providence, RI
    #1
    I've been having a problem ever since I installed itunes 7 where it unexpexdetly quits almost every time I try to play a song (guess I shouldn't assume new versions of apple software have less bugs:rolleyes: ).... so anyway, I downloaded itunes 6 from oldapps.com, but when I open up the package and get to the install window it says I can't continue becasue there is nothing to install. any help would be appreciated. Thanks.
     
  2. VictorM Guest

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Location:
    hogtown
    #2
    You have to delete the receipts file for version 7, or else it will think you already have the latest version and refuse to install the older one. I essentially followed these steps here and it worked well for me:

    http://macslash.org/comments.pl?sid=6335&op=&threshold=0&commentsort=0&mode=nested&cid=112819
     
  3. mannix87 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Location:
    in the southeast
    #3
    i've refused to upgrade (if you can call it that) to iTunes7 until Apple sorts out the bugs, w/c appear to be too many for comfort. :(
     
  4. rockthecasbah macrumors 68020

    rockthecasbah

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Location:
    Moorestown, NJ
    #4
    just follow the steps i wrote on this thread, i had to downgrade initially because of sound issues. I think the instructions are around the 5th or 6th post in the thread.

    EDIT: Stupidly just realized those are instructions for windows. I assume it would work just a little differently but maybe check with someone else (obviously folder names will be different like "my music" ...)
     
  5. latergator116 thread starter macrumors 68000

    latergator116

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Location:
    Providence, RI
    #6
    thanks a lot everyone! I followed the instructions and it seems to be working so far.
     

Share This Page