Drag and drop mac to mac in parallels or vmware?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by GrahamW0009, Jun 4, 2011.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 8, 2010
    #1
    Hello everyone, does anyone know how to get drag and drop to work for vmware or parallels? I'm trying to get mac os x server 10.6 to run inside mac os x 10.6 The problem is I can't drag and drop between the two. I can copy and paste between the two using vmware, but I need drag and drop as well.

    Regards,
    Graham
     
  2. Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    With vmware, you install their client tools in the guest OS to provide the drag and drop capability
     
  3. GrahamW0009, Jun 5, 2011
    Last edited: Jun 5, 2011

    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 8, 2010
    #3
    Hello maflynn, I installed the client tools, but they only got copy and paste to work. I've googled around, and I don't think it's posable to drag and drop between mac and mac. I think it only supports mac and windows. :(

    Hopefully I'm wrong, but I don't think I am.

    Regards,
    Graham
     

Share This Page