Drag and drop mac to mac in parallels or vmware?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by GrahamW0009, Jun 4, 2011.

  1. GrahamW0009
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Apr 8, 2010
    #1
    Hello everyone, does anyone know how to get drag and drop to work for vmware or parallels? I'm trying to get mac os x server 10.6 to run inside mac os x 10.6 The problem is I can't drag and drop between the two. I can copy and paste between the two using vmware, but I need drag and drop as well.

    Regards,
    Graham
     
  2. maflynn
    Expand Collapse
    Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    With vmware, you install their client tools in the guest OS to provide the drag and drop capability
     
  3. GrahamW0009, Jun 5, 2011
    Last edited: Jun 5, 2011

    GrahamW0009
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 8, 2010
    #3
    Hello maflynn, I installed the client tools, but they only got copy and paste to work. I've googled around, and I don't think it's posable to drag and drop between mac and mac. I think it only supports mac and windows. :(

    Hopefully I'm wrong, but I don't think I am.

    Regards,
    Graham
     

Share This Page