Drive Dissappeared After Upgrade

Discussion in 'iMac' started by carfac, Mar 14, 2007.

  1. carfac macrumors 65816

    carfac

    Joined:
    Feb 18, 2006
    #1
    Hey:

    I just upgraded to the 10.4.9 thingy... and my USB drive disappeared. I have cycled the iMac and the HD (Seagate) seperately... nada.

    I show power on the seagate... but the icon is gone from my Desktop and finder...

    How can I get this back?

    Dave
     
  2. carfac thread starter macrumors 65816

    carfac

    Joined:
    Feb 18, 2006
    #2
    Oh, sure... as soon as I post, it comers back.

    Sorry- thanks anyway!
     
  3. chief_wiggum_PI macrumors newbie

    Joined:
    Feb 3, 2005
    #3
    Watch and see if it does it again. I had a imac g5 that routinely would seem some drives only once in a while.
     
  4. maccompaq macrumors 65816

    maccompaq

    Joined:
    Mar 6, 2007
    #4
    Just a suggestion. Unplug the USB drive, turn on the Mac, then plug in the USB drive. If that doesn't work, plug into a different USB port.
     
  5. carfac thread starter macrumors 65816

    carfac

    Joined:
    Feb 18, 2006
    #5
    I had more problems, and this problem continued, so I started a new thread on it. Thanks for the suggestions!
     
  6. nazmac21 macrumors 6502a

    nazmac21

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Location:
    Digital World
    #6
    How about this, try to reset the PRAM. It's better to try something than nothing.
     
  7. rhoydotp macrumors 6502

    rhoydotp

    Joined:
    Sep 28, 2006
    #7
    i had the same issue. i just powered-off my external enclosure & powered-back on. it's just easier for me rather than unplugging. i'm sure it will be the same thing though.
     

Share This Page