Driver Needed: Global Village 56k/Ethernet Card

Discussion in 'Mac Accessories' started by ITASOR, Jun 16, 2005.

  1. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #1
    http://modems.globalvillage.com/support/softwarelocator.html

    I have a PC card for a powerbook 1400c that has a dongle with both ethernet and 56k. I need to use ethernet. This worked before I reformatted the PB. Now I need the drivers. I tried almost everything on that side and none of them are drivers. I've seen these cards ALL over the place and they seem popular, but no drivers anywhere.

    The card reads:

    Global Village Communication
    56Kbps modem and 10Base-T Ethernet adapter PC Card

    Any ideas?
     
  2. spinne1 macrumors 6502a

    spinne1

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Location:
    Hermitage, TN USA (near Nashville)
    #2

    http://modems.globalvillage.com/support/powerport-platinum-pro.html

    If your device is the platinum pro, download the links there and install them. Then, do the normal setup stuff, such as setting AppleTalk to Ethernet (or something close to it), then TCP/IP Control Panel to Ethernet. After that, try getting on the internet. Any success? If not, I'll look further into the driver issue. I have a Platinum Pro card on a 1400c for a a few days more and I'll see what is on the computer (but I'm not at home and can't check it now).
     
  3. ITASOR thread starter macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #3
    Thanks, I tried those all, but none of them are an actual driver. They are all updates to something existing or firmware upgrades. I someone installed the actual global village fax stuff, but that wasn't the driver either. I need some help :(
     
  4. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #4
    PM me your email address, I think I have them in my archives. Are yiouy good for a couple of MB by email?
    Thanks
    Trevor
    CanadaRAM.com
     
  5. maticus macrumors newbie

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Location:
    poland
    #5
    i'll be very happy if anybody could help me too, becouse i've idenctical problem to that described in first post (GV powerport platinum pro ethernet/modem PCMCIA card plugged into pb1400c but no drivers to use ethernet)

    CanadaRAM -> I couldn't send to you PM or email, so if you could contact me, i'll be very grateful.

    If anybody could help - please contact me by PM or by answering here.

    Thanks in advance.
     

Share This Page