Driving Me Mad

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by waynepixel, Aug 31, 2004.

  1. waynepixel macrumors regular

    Joined:
    Mar 9, 2003
    #1
    I seem to be having problems with my G4. I upgraded OS X to 10.3.2 and now I am getting problems with payback of DVDs and also I cannot for the life of me get the Apple Expo Paris stream to work, I am on Cable broadband 768Kbps. I have never had these problems before, so I am thinking its is the update.

    Arrrrrrr this is driving me crazy. Any MAc genies out there hue could help or advise me please.

    PS: I remember reading that Apple Updated there ATI Radeon drivers with the 10.3.2 update and I do have installed at the moment AGP RADEON MAC EDITION 32Mb graphics card.

    Setup: G4-1Ghz, 704Mb Ram, RADEON MAC EDITION 32Mb AGP, 120GB WD harddrive,
     
  2. vraxtus macrumors 65816

    vraxtus

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #2
    What kind of playback issues?

    And what exactly is happening with the live stream?
     
  3. waynepixel thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 9, 2003
    #3
    The DVD playback is not too bad. At the start of some DVD it play a bit choppy and then precedes to play them with no problem.

    As for the the live stream it start and stop all over the place. It is just not streaming. I have always had good result in the past.

    I have checked all the basic with OSX, Permission, Hard-disk checks All OK.
     
  4. vraxtus macrumors 65816

    vraxtus

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #4

    Sounds like the comp isn't routing DVD playback through the GPU properly... as for the streaming video it may be due to a slower system bus... but I can't say for sure. What kind of G4 is it?
     
  5. LeeTom macrumors 68000

    LeeTom

    Joined:
    May 31, 2004
    #5
    Maybe try updating your OS. We're at 10.3.5 at this point!

    Lee Tom
     
  6. wwooden macrumors 68000

    wwooden

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Burlington, VT
    #6
    today was the first day

    The Expo stream just came out today, wouldn't be surprised if it's a little busy with all the people trying to watch it. I bet if you went back tomorrow, it would be normal again.
     
  7. waynepixel thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 9, 2003
    #7
    Sorry I meant to say 10.3.5. I was looking at the Finder version number.
     
  8. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #8
    You could always try downloading and reinstalling the 10.3.5 Combo Update. Then Repair Permissions.

    My guess is the bandwidth for the Paris Expo was eatten up by other Mac-heads and has nothing to do with your computer.
     
  9. waynepixel thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 9, 2003
    #9
    True that does make a lot of sense. I might do the 10.3.5 Combo and install again. Thanks
     

Share This Page