Edit Avitar Gone....??!

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by mikebatho, Nov 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mikebatho macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Location:
    Greater Manchester UK
    #1
    In my profile edit stuff, when I hit 'edit avitar', the option 'do not use avitar' was checked, and couldn't be unchecked, so I couldn't use one...

    This was irritating, so I send a personal message to one of the administrators explaining the situation...

    I got no reply, but no the 'edit avitar' option in the left hand panel has vanished completely....

    What gives!?!?!??!?!?!?!?:mad:
     
  2. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #2
    Could it be that you don't have 500 posts?

    Posts on thread in Political, Marketplace (I think) and posts in threads that have been deleted or wastelanded don't count.
     
  3. mikebatho thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Location:
    Greater Manchester UK
    #4
    Oh, right. I just figured it was an identity thing. To be honest, I don't know how many posts I've had, and really don't care,

    If that's what it takes to have an Avitar, I'll do without.
     
  4. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
  5. maya macrumors 68040

    maya

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    somewhere between here and there.
    #6
    Indeed. ;) :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page