Edit re edit problems

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by MacNut, Jan 13, 2007.

  1. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #1
    This is an on going issue but when I type a post then edit, then try to do another edit the first edit disappears unless I reload. It is a pain to make 2 edits without having to reload the page. Can this be fixed?
     
  2. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    This is a problem with the way the vBulletin forum software works. I've encountered it too. So far, the authors of vBulletin have been able to lessen this problem (it used to be worse) but not eliminate it.
     
  3. MacNut thread starter macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #3
    Hopefully its fixed in the next major update.
     
  4. benthewraith macrumors 68040

    benthewraith

    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    Miami, FL
    #4
    Still wonders if they'll fix the bug (and I'm assuming it has something to do with vBulletin as this is not the only forum that does it), when I edit something, I have to mouse click on the save edit button because if I use the shift-enter combo, I get errors, 100% of the time and have to re-edit, and retype.
     
  5. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #5
    I've never encountered the problem though I've done the steps using Firefox.

    Are you using Safari?
     
  6. MacNut thread starter macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #6
    I get it in Safari, it happens if I go to re edit a post the original edit doesn't show up unless I exit the page then reload it.
     
  7. benthewraith macrumors 68040

    benthewraith

    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    Miami, FL
    #7
    Aye...using Safari. I'll post a screenshot of it.

    This is the error message I get when editing and using SHFT-return

    [​IMG]

    This doesn't happen in Firefox, though.
     

Share This Page