Error 3014

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by linsam, Oct 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #1
    I have done ALL updates prior to trying to update to iOS 5, but I keep getting an error 3014 message. Has this happened to anyone else?
     
  2. macrumors member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #2
    Might want to take a look at the other 2-3 threads on errors. Basically, Apple's servers are getting slammed.
     
  3. macrumors member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    #3
    Yes, just came here to seek help. It happened to me using both my Gateway PC and my 2011 Macbook Air and I've tried multiple times. I'm downloading the latest software update for my Macbook Air and hoping that will work. Any solutions would be greatly appreciated.
     
  4. Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page