Experiencing problems with main forum page and menu links

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by dcv, Mar 13, 2006.

  1. dcv macrumors G3

    Joined:
    May 24, 2005
    #1
    Is it just me or is anyone else having this strange problem today?

    I am unable to get into User CP - it just loads the main forum index page. Also I can't click on the MacRumors:Forums image to get back to the main page. I generally use Safari but this is happening in Firefox too. It seems as though the rectangular box that defines the link to the index page has shifted down slightly so it's overlapping the area on the screen where the User CP and FAQ menu items are.

    I've attached a screen-grab from Firefox, which shows the outline of that rectangle. I was trying to click on User CP at the time.

    Anyone else getting this problem? :confused:
     
  2. skoker macrumors 68000

    skoker

    Joined:
    Aug 6, 2005
    #2

    There's a major CSS problem, the rectangle is where the logo used to be, but the logo was moved up and the blue box is gone. Oops on the designers part.
     
  3. iBlue macrumors Core

    iBlue

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    London, England
  4. skoker macrumors 68000

    skoker

    Joined:
    Aug 6, 2005
    #4
    I'm thinking it's a Demi-only problem, as the blank space where the ads used to be is now gone.
     
  5. devilot Moderator emeritus

    devilot

    Joined:
    May 1, 2005
    #5
    Man. I feel like such a newbie. I was about to start a new thread and luckily saw this one. :eek:

    Yup. Having this issue, too-- can't click on User CP. Driving me nuts. If it matters, I'm running 10.4.5, using Camino 1.0.
     

    Attached Files:

  6. amacgenius macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #6
    This is all skoker's fault, because he had to request the blue space at the top be cut down, in turn screwing all Demi's of the precious User CP link.
     
  7. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #7
    Ugh, yes, I was trying to edit my freaking signature and had to put the usercp.php on the domain just to get to it. I'm going to die. Help.
     
  8. devilot Moderator emeritus

    devilot

    Joined:
    May 1, 2005
    #8
    Hehe. I have User CP bookmarked on all my browsers. :eek:
     
  9. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #9
    Nice! I need to make a MR pull down bookmark in Safari with all the links. I can't remember some of them, so I actually found another vB forum and looked at the extensions. When you're desperate, you're desperate. :p
     
  10. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  11. devilot Moderator emeritus

    devilot

    Joined:
    May 1, 2005
    #11
    Thank you!
     
  12. dcv thread starter macrumors G3

    Joined:
    May 24, 2005
  13. skoker macrumors 68000

    skoker

    Joined:
    Aug 6, 2005
    #13
    Hey, I'm now saving MacRumors several kilobytes of bandwidth per day.
    :cool:
     

Share This Page