exposé activation question

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by punter, Oct 25, 2003.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    265
    Location:
    Australia
    #1
    Okay so I haven't got panther yet, have sympathy for me.

    What I'd like to know is how to activate exposé.

    I have a laptop and I was wondering if I'll have to use the (tiny little) F9 key to activate exposé, or can I make it function+shift or some other key combination?

    Failing that I'll have to get a multi button mouse. Maybe one with the buttons on either side for the two styles of exposé.

    Moving the mouse to a hot corner is too many strokes on a touch pad :(
     
  2. macrumors 68030

    Flowbee

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    2,957
    Location:
    Alameda, CA
  3. macrumors 68040

    Powerbook G5

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    3,974
    Location:
    St Augustine, FL
    #3
    You can change the keys or use screen corners, too. I have my fn key as the "show desktop" key and the top right as my "all windows" option.
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    265
    Location:
    Australia
    #4
    thanks for the link, but the page doesn't let me know if the activation keys can be changed (as far as I can see)

    Your name flowbee, is that the hair cutting tool or the kitesurfing bar?
     
  5. macrumors regular

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    129
    Location:
    Seattle
    #5
    You can customize Exposé to your liking. Exposé is worth the cost of upgrading alone, but then add in everything else and you really do get what you pay for. Panther ROCKS!
     
  6. Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    11,111
    Location:
    San Diego, CA
    #6
    Check out this screen grab. You have a lot of options for the keys. It's showing command+shift+function keys here because of the screengrab command, but you can see that you can map any modifier key (shift, command, option, etc.) to a function key, or any of the other options it shows.
     

    Attached Files:

  7. macrumors 68030

    Flowbee

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    2,957
    Location:
    Alameda, CA
    #7
    Oops, sorry. I misread your question. Thought you were asking something else. Anyway... looks like it's been answered now.

    BTW: It's not a haircutting tool... it's a way of life! :p
     
  8. macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    265
    Location:
    Australia
    #8
    wow thanks! Can't wait.
     
  9. macrumors 603

    solvs

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    5,693
    Location:
    LaLaLand, CA
    #9
    Played with it at my local Apple Store, and yes... it does indeed rock. Heavily customizable. I know you don't have an Apple Store Down Under (yet), but if you do have a CompUSA-type-place or local retailer, play with it for awhile there. Well worth the upgrade.
     

Share This Page