Exposé F9/F10/F11 don't work... only beep?

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by Nall, Oct 25, 2003.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Aug 15, 2003
    #1
    I just installed Panther (a clean install), and it works nicely, except that when I press one of the Exposé keys (F9, F10, F11), it just beeps and doesn't exhibit the expected Exposé behavior.

    If I change the shortcut key to alt, shift, control or command, those work, as do the hotspots. However, I use all the other keys and I don't particular care for hotspots. Personally, I'd prefer to use F9 through F11.

    Am I missing something obvious?
     
  2. macrumors 6502a

    alia

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Location:
    Orlando, FL
    #2
    Re: Exposé F9/F10/F11 don't work... only beep?

    If you're using a powerbook, you need to hit the function key as you hit the f keys. If you don't, I'm not quite sure why it isn't working.

    Alia
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 15, 2003
    #3
    Re: Re: Exposé F9/F10/F11 don't work... only beep?

    No, this is actually on a PowerMac G5. I haven't gotten around to installing a copy of Panther on the laptop yet, though I'll certainly keep that in mind when I finally get there. :)
     
  4. macrumors member

    Joined:
    May 27, 2003
    Location:
    The Big Scrapple
    #4
    Re: Exposé F9/F10/F11 don't work... only beep?

    Me too! I have the same problem on a DP450 G4. All function keys just beep and appear to have no "function". Oh wait i just tried it and it works now. Maybe switching them back might help.
     

Share This Page