Exposé Hack

Discussion in 'macOS' started by Flying Llama, Sep 4, 2004.

  1. Flying Llama macrumors 6502a

    Flying Llama

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #1
    In Panther, if you type in the Terminal (no quotations):
    "defaults write com.apple.dock wvous-olddesktop -bool false"
    "killall Dock", then exposé will react differently on "show desktop". Instead of bringing all the windows on the side, it will put them in a small box. Except it sometimes locks-up the window server :/

    [​IMG]

    Can anyone with 10.4 preview confirm that this still works? did apple fix it?
     
  2. Chris Grande macrumors regular

    Chris Grande

    Joined:
    Jun 17, 2003
    #2
    This hack still works in Tiger and no longer puts a 'hole' in the desktop that doesn't let you click anything.
     
  3. Flying Llama thread starter macrumors 6502a

    Flying Llama

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #3
    Hmm... apple must have been working on it... that's great that they're finishing it!
     
  4. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #4
    That is cool, and seems to work pretty well. Wonder if it's a new Expose mode for Tiger?
     
  5. AmigoMac macrumors 68020

    AmigoMac

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Location:
    l'Allemagne
    #5
    -seems, I went pretty fast through f9 f10 f11 and my system got blocked

    -Maybe, Virtual desktops ;) I doubt it but speculation is part of life
     
  6. johnnowak macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    New York, New York
    #6
    Note that tinkertool will let you do this without the terminal.
     
  7. rendezvouscp macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Long Beach, California
    #7
    This is really cool. I love the fact that you can move that little window around to where ever you want. I hope this becomes an actual feature, but I doubt it.
    –Chase
     
  8. musicpyrite macrumors 68000

    musicpyrite

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Cape Cod
    #8
    I'll try it in Tiger, but how do I reverse it if I don't like it/it screws up my computer?
     
  9. Kingsnapped macrumors 6502a

    Kingsnapped

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Location:
    Los Angeles, CA
    #9
    I had it set to do that for a while. I didn't know about the "hole" that it makes though... so I got kinda pissed running Final Cut, as that hole is right over where I used to keep my clips.
     
  10. Flying Llama thread starter macrumors 6502a

    Flying Llama

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #10
    You type in true instead of false.
     
  11. XnavxeMiyyep macrumors 65816

    XnavxeMiyyep

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Washington
    #11
    It would be nice if they implemented this as a 4th Exposé feature in Tiger, though I'm not sure how much practical use it would have.
     

Share This Page