Expose for Windows (Bootcamp)

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by speakerwizard, Nov 28, 2006.

  1. speakerwizard macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #1
    Heya Guys, been playing around customizing windows on my mac cause i hate it so much and discovered.....Topdesk. it literally is Expose for Windows, which is fantastic cause i cant live without expose. Now i have it assigned to my mouse wheel button in both OSX and Windows. There is a free trial. So hope you enjoy as much as i do.

    http://www.otakusoftware.com/topdesk/

    theres videos and screenshots on the website also.
     
  2. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
  3. speakerwizard thread starter macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #3
    sure can "TopDesk actions can also be activated by moving the mouse over a mouse hotspot. Each mouse hotspot can be assigned to a different TopDesk action or disabled."

    check the link
     
  4. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #4
    Cool now all I need to do is find a serial, um I mean... $15!
     
  5. speakerwizard thread starter macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
  6. speakerwizard thread starter macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #6
    ive not tried the floating buttons option yet but the mac style expose is flawelss, as is the vista rolladeck style, though usless compared to mac style
     

Share This Page