Expose Keys (f9,f10,f11) Not working

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by dylangurl21, Feb 17, 2006.

  1. dylangurl21 macrumors regular

    Joined:
    Sep 16, 2005
    #1
    I have noticed that for a couple of days now my expose keys arent working. My corner assignments also stopped working, but I got that fixed through perferences. I have tried to go into perferences and change the settings for these keys..and then change them back but it hasnt helped.

    I'm using a ibook g4

    Any help is apprecaited..
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  3. dylangurl21 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 16, 2005
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    Do they work in other accounts on the same machine?
     
  5. dylangurl21 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 16, 2005
    #5
    I only use one account and an administrator account..so I'll check that.
     
  6. dylangurl21 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 16, 2005
    #6
    yes they do work on the admin account.

    and, also, my marble blast gold is gone from this account!

    So that means its gonna be easily fixable?
     
  7. calebjohnston macrumors 68000

    calebjohnston

    Joined:
    Jan 24, 2006
    #7
    nownow dylangurl, have you been haxoring around and messing up your mac?

    tsktsk.

    My advice would be simply to make a new acccount, move everything over, and delete that one.

    Maybe that's extreme. Who knows. I just like playing with my mac.
     
  8. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #8
    Ha, not necessarily easy to fix dylangurl21. :D

    Is Marble Blast Gold in the default Applications folder?

    As for Exposé, did the newly assigned keys work? I realise the F9, F10 and F11 didn't work when reassigned but I wonder if other random keys work.

    Also, I'm not sure you understood what I meant by the FN key so I found you a relevant support article. :)

    Also, are you running Panther or Tiger?
     
  9. Laser47 macrumors 6502a

    Laser47

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Location:
    Maryland
    #9
    Try going to system pref's opening international settings. Then clicking on the input tab and enable keyboard viewer and then click show input menu.
    Now click on the flag picture in the menu bar and click Show Keyboard Viewer then see if those keystrokes are registered by the program. If not call applecare. I had the same problem with my F1 key and they are sending me a new keyboard (after first sending me a the USB keyboard on accident)
     

    Attached Files:

  10. Tel macrumors regular

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Location:
    England
    #10
    I've had Expose randomly stop working on me before too, I think assigning new keys to it and assigning them back worked for me, either that or a log out. It didn't seem to be anything too bad.
     
  11. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #11

    Good technique to check for bad keys there however it worked in another account so I'm not sure this'll be the problem. :eek:
     
  12. dylangurl21 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 16, 2005
    #12
    I have now logged in and out and everything is once again magically working... hm.. interesting..

    As for the marble blast, where woudl my default application file be? I tried a spotlight..but that didnt come up with anything.
     
  13. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #13
    Okay, you're saying that Marble Blast Gold was in your administrator account but not the one you use day-to-day, right? Well, if you go back to your administrator account, then open a Finder window and click on Applications on the left hand side. It should be in here. If it isn't here, where is it? :)

    FWIW, logging in and logging out again is a pretty good solution to many small problems like this. I do a quick restart on the rare occasion something bizarre happens. :cool:
     

Share This Page