Expose with f9?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by somecows, Nov 4, 2003.

  1. somecows macrumors member

    Joined:
    May 6, 2003
    Location:
    Charlottesville, VA
    #1
    So I have 10.3 now and am trying to use Expose, but I don't get it. The directions say to use the function keys such as f9 and f10 to get expose to work, but on my keyboard when I press those keys it makes the backlit keyboard get brighter or dimmer. I don't get it. What dumb mistake am I making?
     
  2. alset macrumors 65816

    alset

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Location:
    East Bay, CA
    #2
    Go to your System Preferences and select different hot keys (like command-f9). That should fix it.

    Dan
     
  3. Thirteenva macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2002
    #3
    Have you tried pressing function key with f9?
     
  4. somecows thread starter macrumors member

    Joined:
    May 6, 2003
    Location:
    Charlottesville, VA
    #4
    Ah OK, I see now. I just assumed that since apple says to use f9 and f10 that they would work without having to hit the fn key. Very cool. So I understand what "all windows" does and what "desktop" does, but what is it that "application windows" does?
     
  5. Toppa G's macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Location:
    The exurbs, MN
    #5
    Application windows are the windows in the active application (the application name next to the blue apple in the menu bar at the time you click F10).
     

Share This Page