Extensis Portfolio web pages problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by bousozoku, Dec 22, 2004.

  1. bousozoku Moderator emeritus

    Jun 25, 2002
    Gone but not forgotten.
    Hopefully, someone out there is using Portfolio. I'm currently attempting to post web pages of my current photos using the Create Web Pages... menu option, not the NetPublish option since I don't have the server product. You can see the results here:


    The local drive preview works fine but I uploaded everything and nothing but the HTML itself is showing up. I didn't change the structure--just uploaded the contents.

    Anyone have any experience with this?
  2. varmit macrumors 68000


    Aug 5, 2003
    <img src="thumbnails/240.jpg" border=0 ALT="thumbnail" width="112">
    Try to add a slash, so its /thumbnails/240.jpg.

    And you have thumbnails directory is right next to the html document in question here right.

    and "detail.np", is that a folder or a script. because when I click on gallery, it puts that in the url. Plus did you put the Java script that you are using up in the resources file, pulled from your page:

    <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="./resources/client.js"></script>
  3. bousozoku thread starter Moderator emeritus

    Jun 25, 2002
    Gone but not forgotten.
    I'm really not sure, since I didn't create any of it. I just clicked buttons and added some text and pointed to my photos.

    I think I'm going to try the other style galleries to see if they work better. I've left a message with Extensis support. I hope that goes well.


    Apparently, CuteFTP mangled the photos on upload and none of the 4 browsers complained--they just didn't show anything. Once, I refreshed the photos, forcing binary mode, everything was fine.


Share This Page