eyeTV with core 2 imac ?

Discussion in 'Mac Accessories' started by Drewnrupe, Sep 18, 2006.

  1. Drewnrupe macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2006
    #1
    Hi

    Is anyone using EyeTV with the new Core 2 processors, any problems ?

    I had an eyeTV 200 on a G4 700 running eyeTV 2.3.1 and it was perfect , never had a problem, I have now moved this to my new monster iMac and something is messing up. It runs fine for a while ( average half an hour but varies, then suddenly just loses the signal. The only option is to disconnect it exit the software and reconnect the unit and everything is fine - untill you try and record again when the same thing happens.

    I dont know if this is just some obscue configuration issue but the setup is very similar , and having spent hours trying to get Parallels to run only to discover the new chips required an upgrade I am wondering if this could be a similar issue.

    Any Ideas ? I am getting frustrated !!!

    I ran the Mac as a second machine for about a year befoere deciding to convert my main machine , i have now had to reset this machine (which ROCKS when it is working) more times than I EVER did the G4 - what with parallels needing an update, CIsco VPN screwing EVERYTHIGN in sight up and now my EYETV not working - very frustrating having convinced myself that the cost of the Mac was totally made up for by the fact that "it just works"

    Thanks

    Drew
     
  2. regan2 macrumors member

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Location:
    hyde park, ny
    #2
    have you contacted elgato? they have top-notch support; literally getting replies minutes after sending. they may know of something or can help you figure out what's causing the instability.

     
  3. Drewnrupe thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2006
    #3
    yes, I emailed them yesterday

    I hvae found their suport a bit hit and miss - either immediate or takes a couple of days.

    gave them most of the day before posting - getting impatient now:)

    Drew
     
  4. Drewnrupe thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2006
    #4
    Not machine issue

    Just wanted to clarify that this turned out to be a firewire issue , putting the disk on the same FW port as the eyeTV has sorted .
     

Share This Page