Facebook Help!

Discussion in 'Community Discussion' started by Jmanp17, Dec 30, 2012.

  1. macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #1
    So my computer won't let me upload pictures to Facebook. I click Add photos, choose the photo, and it gives me a notification that they couldn't complete my request, and that they're "working on it" while everyone else is posting pictures. BUT, It's my computer that's doing it, my buddy was able to post his just fine. What can this be? I can't find info on this anywhere, and I got a whole lot of pics to upload. This happens on all browsers.
     
  2. macrumors 68040

    0dev

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    Clear your cache, wipe all cookies from facebook.com, then try again.
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #3
    I've tried that multiple times. Is there a way I can reset Facebook, in a sense?
     
  4. macrumors 68040

    0dev

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Location:
    127.0.0.1
    #4
    Nope. Have you tried using the basic HTML uploader?
     
  5. Jmanp17, Dec 30, 2012
    Last edited: Dec 30, 2012

    thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #5
    I'll give it a try, but what about if I ever wanted to attach a photo through message? I don't think there's basic for messages. I was thinking, maybe a flash problem? I'm not sure, but it's frustrating.
     
  6. macrumors 604

    Jessica Lares

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    Near Dallas, Texas, USA
    #6
    Here is the official Facebook help doc on this:

    https://www.facebook.com/help/167931376599294/

    How big are your photos? They recommend less than 15MB. You might want to reinstall Flash, I had a lot of issues with YouTube and stuff not showing up until I did.
     
  7. macrumors 68040

    0dev

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Location:
    127.0.0.1
    #7
    Flash is a real PITA, that's why I suggested using the standard HTML uploader.
     
  8. macrumors 604

    Jessica Lares

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    Near Dallas, Texas, USA
    #8
    Yeah, I actually use Courier to upload stuff now for that reason.
     
  9. thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #9
    I'll try the reinstall for flash tomorrow, which I'm sure is the problem. And can you direct me to the Basic Uploader? Every tutorial is outdated I've found so far.
     
  10. macrumors 68020

    heehee

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Location:
    Same country as Santa Claus
    #10
    Have you tried another browser?
     
  11. thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #11
    Yep, all browsers, same thing. Which is why it points me to flash, is what I'm thinking.
     
  12. macrumors 6502

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Location:
    California
    #12
    Did you try instagram or some third party uploader?
     
  13. thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #13
    Nah, I'm not in tune with all that stuff. Right now I'm gonna let it alone, and when I really need to upload a pic, I'll just reinstall Flash. This is my school computer, which has been working fine with Facebook, but I'm almost all graduated up and I'll be able to give it back. Just bought the new iMac yesterday. So crazy.
     
  14. macrumors 65816

    arogge

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Location:
    Tatooine
    #14
    Try Bloom

    Facebook uploading has always been pretty bad. I use Bloom to upload photos, which is much more reliable.
     

Share This Page